wo 12 juni 2024

Eddy Demarez alsnog gekwalificeerd voor ‘100 meter zoeken naar nieuwe job’

SPORT – Sportjournalist en verslaggever Eddy Demarez is er in extremis in geslaagd zich te plaatsen voor de ‘100 meter zoeken naar een nieuwe professionele betrekking’, en dat net op de voorlaatste dag van de Olympische Spelen in Tokyo.

Demarez, nochtans een gevestigde waarde bij VRT-zender Sporza, dankt zijn kwalificatie aan een ongeziene prestatie bij het ‘indoor zeiken op vrouwelijke atletes en hun privéleven’, die maar dankzij een alerte microfoon geregistreerd werd. “Ik was volledig in euforie“, vertelt de commentator. “Normaal hou ik mij toch een pak meer in voor de camera’s, maar als je het niet weet, kan je je echt laten gaan. Jullie zouden mij eens op café moeten zien.”

Wanneer de inmiddels 53-jarige aan zijn wedloop naar een nieuwe werkgever mag beginnen, moet nog ingepland worden, al belooft de VRT-directie daar zeker werk van te maken. “We willen Eddy niet te lang laten wachten, want blijkbaar is hij op zijn best als hij gewoon vrij en spontaan te werk kan gaan zonder te veel ethisch gekader of zelfreflectie.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Komt liefde voort uit seks of andersom?
    Je hebt de eerste straal en de tweede straal. De eerste van wil of macht is elektrisch en afstotend, de tweede van liefde-wijsheid is magnetisch of aantrekkend. Ik sta zelf meer op de tweede straal denk ik, dat is de aantrekkingskracht die op hoofdzakelijk onbewuste manier plaatsvindt, ook wat betreft immigratie. Natuurlijk zijn er allerlei mythen verbonden aan de tweede straal, in de reclame en de mode, de pop en de seks en de vele trends die overal een rol spelen in de ‘aantrekkelijkheid’ van bijvoorbeeld vrouwen, die echter allemaal zijn uitgegroeid tot een soort bijgeloof en zelfs geconcentreerd zijn op en tegen mij zelf.

Een reactie achterlaten