do 23 mei 2024

“We mogen ons niet door hongerstakers laten polariseren”, vindt harteloze racist zonder empathie en geweten

POLITIEK – Ook op deze nationale dag van rouw om de slachtoffers van de waterschade in Limburg en Wallonië gaat de hongerstaking van ongeveer 400 sans-papiers in Brussel door. “Een ietwat ongelukkige strategie die onvermijdelijk leidt tot heel wat discussie en polarisatie onder de bevolking en politieke elite”, vindt Rudy (45), een harteloze racist zonder enig geweten of empathisch vermogen.

“Natuurlijk heb ik begrip voor die mensen, maar we moeten leren om dit soort moeilijke dossiers niet louter vanuit een emotioneel oogpunt te zien”, houdt de onwaarschijnlijke onmens voet bij stuk. “Alleen dialoog en het naleven van democratisch vastgelegde procedures kan onze rechtsstaat, waar die mensen begrijpelijk deel van uit willen maken, redden. Is dat nu zo moeilijk?” concludeert de radicale xenofoob alvorens onze reporter net niet volkomen terecht op zijn smoel besluit te slaan.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten