za 15 juni 2024

Anti-vaxxer boycot Frankrijk: “Laatste keer dat ik spaghetti eet!”

BUITENPARKING – De aankondigen van Frans president Emmanuel Macron over strengere maatregelen voor wie zich niet laat vaccineren tegen covid-19 worden niet unaniem gewaardeerd. Zeker bij tegenstanders van het vaccin zelf lopen de gemoederen hoog op. We spraken met Günther, een openlijke anti-vaxxer die Frankrijk en alles wat Frans is vanaf nu hartstochtelijk zal boycotten. “Gedaan met spaghetti of couscous vanaf nu”, knikt hij overtuigd.

“Altijd geweten dat er geen plaats is in deze wereld voor kritische burgers zoals ikzelf”, schudt de 45-jarige activist het hoofd. “De weinige wakkeren worden compleet in een hoek gedreven, juist omdat we voor onszelf nadenken en steeds vakkundig ons eigen onderzoek doen. Kennis is macht en daarom kies ik ervoor steeds goed geïnformeerd te zijn over de wereld rondom mij. Dus ja, dat ze hun paella, goulash en tzatziki maar aan de schapen kwijtraken. En in het Eifelgebergte zien ze mij ook niet meer!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

8 REACTIES

  • Ik hoor de toeristen bluffen en verwerk hun waan als een trap in mijn maag. Wat later zie ik qua affiniteit een stel Duitsers. Met een mongool in een rolstoel (nog een Chinees ook), dat is precies de volgende stap in hun mislukte evolutie van dit leven nu.

  • Weer opnieuw hetzelfde fenomeen. Nu één hele lange grote Duitser met een groep van 20 van die kleine Chinezen, alsof hij de herder was van een kudde.
   Het principe is simpel. Wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom zijn die Chinezen zo slim.
   Symbiose?
   Dit soort mensen willen hun nazi achtergrond goedmaken.
   Waarom komen deze mensen steeds op mijn pad? Omdat mijn energie hiervoor is gebruikt.

 1. Overigens in Nederland waar de restricties waren opgegeven was er deze week een toename in corona besmettingen van 500 procent. Het is aangetoond dat het ligt aan de nachtclubs, net als AIDS destijds.

 2. Voor een hoop mensen is er enkel dit leven, ze hebben nooit gedacht aan iets daarbuiten, laat staan daarboven, noch karma of reïncarnatie waardoor je wat meer tijd hebt. Dood is dood. Ze zijn lang in stand gehouden, deze onafhankelijke mensen, en plots zien ze de betekenis van die paar maanden langer leven omdat ze weten dat er geen tijd meer zal zijn zoals nu die de betekenis samenvat van alles wat ze ooit zijn geweest.

Een reactie achterlaten