do 29 februari 2024

Eerste coronavarianten die naar Pukkelpop komen zijn bekend

BINNENPARKING – Over enkele weken gaat het muziekfestival Pukkelpop van start. Duizenden bezoekers zullen naar het Limburgse Kievit bij Hasselt trekken om er te genieten van zon, muziek en een leuke sfeer. Op de volledige affiche blijft het nog even wachten, maar van enkele coronavarianten weet men al met enige zekerheid dat ze zullen komen circuleren.

“Natuurlijk zal het niet alleen om de gekende deltavariant gaan waar iedereen thans de mond van vol heeft”, speculeren virologen. “Daar zullen ongetwijfeld nog de oudere Britse en Braziliaanse mutaties bij komen, ook al zijn die voor velen al lang passé. Het valt echt op hoe snel die trends evolueren. Ze pakken dat allemaal mee vanuit het buitenland tegenwoordig. Wie weet wat gaat er volgende week rond onder de jongeren? Of de week erachter? Dat is gewoon niet meer bij te houden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: