wo 22 mei 2024

EU investeert in windmolenpark dat Engeland verder in zee moet blazen als ze het EK winnen

SPORT/WETENSCHAP – De Europese Unie komt met een ambitieus energieplan op de proppen. Zo gaat het ettelijke miljarden in een windmolenpark investeren dat sterk genoeg moet zijn om Groot-Brittannië verder de Atlantische Oceaan in te blazen als de Engelsen straks de EK-finale winnen.

Propere lucht is tof en elektriciteit op een schone manier opwekken essentieel voor het klimaat en zo”, klinkt het in Brussel. “Maar als we eerlijk zijn, willen we gewoon zo ver mogelijk van die hysterische bonenvreters zitten als de beker straks effectief naar huis komt. We rekenen er dan ook op dat Frankrijk, België, Nederland en Noorwegen hun volledige kustlijn ter beschikking stellen. Anders moeten we dat gezeik nog zeker vier jaar aanhoren en daar wordt niemand beter van.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. We zien de molentjes. Maar uit welke hoek waait de wind?

    We mogen aanmerken dat het draait om een typische politiek van de EU, Engeland weg te blazen: de wind komt immers van de andere kant.

Een reactie achterlaten