vr 9 juni 2023

Brussels openluchtbad juist breed genoeg voor één hysterische k**mening tegelijk

BINNENPARKING – Het openluchtbad ‘Flow’, dat donderdag in Anderlecht de deuren opende, last na een groen licht voor boerkini’s en een apart zwemuurtje voor vrouwen een derde, opvallende regel in. Wie wil komen discussiëren over de vorige twee maatregelen is welkom, maar is wel maar plaats voor “één hysterische klotemening tegelijkertijd.”

“We begrijpen dat de mensen hun zegje wil kunnen doen over de dresscode en dat apart zwemmen”, vertelt initiatiefnemer Paul Steinbrück. “Maar we moeten het in de eerste plaats fijn en werkbaar houden voor iedereen. Ik weet niet of u de dimensies van ons bad al heeft gezien, maar we spreken hier over ocharme zeven meter op zeventien. Daar geraak je nog geen half fucking waterpoloteam in kwijt. En als je dan ziet hoe dergelijke discussies vandaag de dag gevoerd worden, dan is er duidelijk geen plek voor een volwassen maatschappelijk debat op die oppervlakte.”

MR-voorzitter George-Louis Bouchez, een van de uitgesproken kritische stemmen, roept inmiddels aan tot een publieke boycot en hoopt dat elke Brusselaar zich dan ook gewoon meteen een privé-zwembad aanschaft. “Wat een wereldvreemdheid daar in Anderlecht”, voegde de liberaal daar nog fijntjes aan toe. “Zo zie je maar hoe ver sommige mensen van het gewone volk staan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

    • Zwemmen doe ik enkel in de natuur. Zwembaden vooral privé of geprivatiseerd zijn net als scholen waar mensen leren kunstmatig te denken. Ze denken nog echt dat dit natuur is ook, of dat ze zo de problemen daarin kunnen oplossen met hun bekrompen partij.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: