do 18 april 2024

Straks op VRT: Bart De Wever reageert op Bart De Wever in panelgesprek met Bart De Wever

POLITIEK – Wie vanochtend om elf uur op VRT afstemde, zag N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever tijdens ‘De Zevende Dag’ zijn beslissing verantwoorden om de PFOS-vervuiling niet aan de grote klok te hangen. De Wever kreeg tijd om zijn verhaal te doen, al klagen critici dat er amper kritische vragen of andere stemmen klonken, en dat De Wever zo een wel heel makkelijk verweer aangeboden kreeg. “Daar is niets van aan”, countert de zender, die straks opnieuw Bart De Wever uitnodigt om uitgebreide met zichzelf over zijn eerdere uitspraken in gesprek te gaan.

“Kwatongen die beweren dat we een spreekbuis voor N-VA zijn geworden, moeten straks maar blijven kijken”, klinkt het vanop de Reyerslaan. “We leggen straks na het voetbal speciaal een extra aflevering van ‘Terzake’ in met plaats voor context, dialoog en diepgang. Wel leek het ons opportuun om Annelies [Beck, nvdr.] en Kathleen [Cools, nvdr.] een avondje rust te gunnen en mijnheer De Wever gewoon zichzelf te laten interviewen. Je kan namelijk niet partijdig zijn als er gewoon geen tegenpartij meer is.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten