za 15 juni 2024

Ook chemiesector vindt dat er een pak meer aandacht naar hoofddoekendebat mag gaan

POLITIEK – Er gaat lang niet genoeg aandacht naar de hoofddoekendiscussie. Daar lijkt men bij Essenscia, de Belgische federatie van chemiebedrijven, alvast op aan te sturen. Grote chemiereuzen zoals Ineos en Bayer verklaren plots hun “totale begrip” als de verschillende regeringen van ons land even geen tijd zou hebben om “andere, minder maatschappelijke dringende dossiers” op te volgen. “Pak uw tijd om die kwestie eerst grondig uit te spitten”, klinkt het.

“Natuurlijk zouden we niet liever hebben dat de overheid de tijd had om zich volledig te buigen over monotone zaken als klimaat-, afval- en energiebeleid“, laat de sector verder weten. “Maar ook wij zien dat er gewoon veel belangrijkere dingen te bespreken vallen, zoals welke godsdienstig of cultureel gemotiveerde textielkeuzes. voor iedereen al dan niet oké zijn. En ja, dat zijn essentiële langetermijndiscussies, dus als de politiek de komende vijftig jaar haar volledige aandacht daarop moet vestigen, dan begrijpen we dat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Tachtigjarige vrouwen in een leuke korte broek hoor je bijvoorbeeld roddelen over die ‘ouwelui’, dat soort dingen toont al aan hoe een doorsnee zelfbewustzijn eruitziet. Begrijpelijk wel nu racisme niet meer bestaat. Blijkbaar heeft corona niet veel uitgehaald.

Een reactie achterlaten