za 15 juni 2024

Wetenschappers bevestigen: Heineken smaakt pak beter als het ingeënt wordt

WETENSCHAP – Een team bollebozen aan de Vrije Universiteit Amsterdam komt met een baanbrekende ontdekking op de proppen, met mogelijk uiterst ingrijpende gevolgen voor de biersector: Heineken is een pak smakelijker als het, net zoals het coronavaccin, via de aders ingebracht wordt. Een grote opsteker niet alleen voor bierliefhebber, maar zeker ook voor de wetenschap.

“We hebben duizenden tests gedaan de afgelopen maanden en telkens opnieuw is het heel duidelijk”, vertelt chemicus Remco van ‘t Padje. “Dat spul gaat er een pak vlotter in als het niet eerst via het gehemelte moet passeren, maar gewoon lekker meteen de bloedbaan in kan. Er is gewoon niets goors meer aan zo. Dit kan best verregaande implicaties voor de hele sector hebben en we raden cafébazen dan ook aan om alvast een grote voorraad propere naaldjes in te slaan. Dit wordt het nieuwe tappen, matties.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

7 REACTIES

 1. Een doorbraak.

  Er zijn vijf wetenschapsprijzen van elk $ 200.000.
  Te vergelijken met de Nobelprijs.

  1. Dr. H.P. Heinekenprijs voor Biochemie en Biofysica
  2. Dr. A.H. Heinekenprijs voor de Geneeskunde
  3. Dr. A.H. Heinekenprijs voor de Milieuwetenschappen
  4. Dr. A.H. Heinekenprijs voor de Historische Wetenschap
  5. C.L. de Carvalho-Heinekenprijs voor de Cognitieve Wetenschappen

Een reactie achterlaten