do 29 februari 2024

Marc Van Ranst deelt per ongeluk luchtfoto’s safehouse in Whatsapp-groep Voorpost: “Oeps”

BINNENPARKING – Viroloog Marc Van Ranst blijft nog steeds ondergedoken na dreigingen uit meerdere hoeken, al lijkt hij de situatie volgens critici eigenhandig te bemoeilijken. Na een eerste akkefietje in een Telegram-groep met supporters van soldaat Jürgen Conings duikt Van Ranst opnieuw op, dit keer in een Whatsapp-gesprek van het extreemrechtse Voorpost. Hij deelde er enkele luchtfoto’s van zijn safehouse vooraleer weer te vertrekken, maar beseft naar eigen zeggen dat dat “misschien niet het slimste idee was.”

“Ik wou gewoon eens gaan kijken wat er daar over mij gezegd werd”, legt de bedreigde wetenschapper uit. “Meer niet. En toen viel het mij gewoon op hoe zielig en onwetend die fuckers eigenlijk bezig waren. De helft denkt blijkbaar dat ik op het Koninklijk Paleis in Laken zit ondergedoken, of in de catacomben van de kathedraal van Antwerpen. Jesus Christ, wat een randdebielen. Dus ja, ik dacht ik zal een paar sportieve tips geven, maar mijn bodyguards komen me net vertellen dat als ik dat nog één keer doe, ik de komende maand alleen nog toegang tot Disney+ krijg. Fair enough, denk je dan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

9 REACTIES

  • Donald Trump zal in het rapport gerehabiliteerd worden met zijn versie van het China virus.

   De media in Engeland maken zich zorgen over een teruglopende bevolking van over een miljard klanten, nu China Duitsland als belangrijkste handelspartner is voorbijgestreefd.

  • Facebook heft het verbod op berichten op waarin wordt beweerd dat Covid-19 door de mens is gemaakt. Volgens het netwerk komt het beleid in het licht van lopend onderzoek naar de oorsprong van het virus.

  • Met een kleinere wereldbevolking zouden de energieproblemen volgens plan kunnen worden opgelost, die nu echter urgenter zijn voor het directe voortbestaan. Een van de manieren waarop ik gediend zou zijn is de schepping van families waarin kinderen geboren worden die geschikt zijn voor de tijd. Maar in plaats daarvan is het een afwijzing volgens puur materiële principes met desperado’s die de mensheid terug gooien. Uiteindelijk een gevolg van competitie en hebzucht. De inboorlingen van de amazone die hun grond is verwoest zijn zo de voorfase van de doorsnee stedeling.

  • Je hebt verzetsmensen gehad; ze waren er niet op uit om helden te zijn. Je had hen die zich bij het verzet aansloten toen de geallieerden eraan kwamen, die het meest wraakzuchtig waren. En ten derde degenen die geen toekomst zien en zich daarom na de oorlog wilden associëren met de helden uit het verleden. Hiertoe horen ook de speurhonden van nazi kopstukken waarmee de sensatie in stand gehouden wordt van een of andere terechtstelling in de krachten van het kwaad die voor- en tegenstanders ervan bij elkaar houdt. Hiervan afgeleid zijn vele complotten.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: