zo 25 februari 2024

Vlaamse extremisten volledig klaar voor revolutie “zodra het een beetje stopt met regenen”

POLITIEK – Steeds meer extreemrechtse sympathisanten lijken klaar met het volgen van coronamaatregelen of zelfs het tolereren van het gezag van de Belgische overheid. Voor enkelen gaat het zelfs zo ver dat ze dreigen over te gaan tot “een totale revolutie” om hun Vlaams-nationalisme en conservatieve waarden eindelijk aan de bevolking op te dringen. Een laatste obstakel: “Het moet eerst wel een beetje stoppen met regenen“, hopen ze unaniem.

“We hebben het gehad”, benadrukt Youri (31), elektricien uit Diksmuide, gekleed in zijn geel-zwarte tempeliersoutfit. “We zijn die kloteregering en haar marxistische beleid zo beu als kouwe pap. Niet langer gaat de fiere, dappere Vlaming zich laten kennen. Zodra het een beetje droog blijft en mijn pint hier op is, trekken we samen naar Brussel om daar eens flink ons gedacht te gaan zeggen. Anders gaat mijn harnas roesten en ik moet dat nog een jaar afbetalen.”

Ook Tamara (44), een coiffeuse uit Ninove, bereidt zich naar eigen zeggen voor op “de eindstrijd tegen het multiculturalisme, gepropageerd door de linkse Bilderbergpers en haar legertje viroleugenaars.” Ze checkt nog even de buienradar, terwijl ze haar Fiat Punto belaadt met voetzoekers en leeuwenvlaggen. “Hier gaan ze niet goed van zijn. Dat ze onze Jürgen [Conings, red.] zijn groep van Facebook gooien is een brug te ver. Ik ga mij niet meer inhouden. Tenzij mijn vriendinnen natuurlijk na hun shift bellen om cavaatjes te gaan drinken op de Graanmarkt. Dan zal de reconquista op het coronakalifaat toch eventjes moeten wachten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

5 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: