do 29 februari 2024

Alex Callier: “Geen idee waarom al die achterlijke cultuurdebielen mij zo’n kwal vinden”

CULTUUR – Ondanks een finaleplaats liep het Eurosong-avontuur van Hooverphonic toch enigszins in mineur af. Na een matige score van de vakjury kreeg de muziekgroep van Alex Callier een nog poverdere drie punten van het publiek dat van over heel Europa had gestemd. Dat begrijpt het 48-jarige brein achter de band geenszins: “Ik snap echt niet wat al die smaakloze randdebielen tegen mij hebben, maar het zit precies diep.”

“Geen idee waarom al die achterlijke cultuurbarbaren die ze tegenwoordig laten meestemmen ons zo povertjes steunen”, zucht de frontman uit Sint-Niklaas. “Niet dat het mij überhaupt een jota kan schelen wat zij of wie dan ook van mij denken. Sterker nog, heel terminaal hersendood Europa kan voor mijn part mijn talentrijke kloten kussen, maar ik vraag me toch af waar iedereen de absurde notie vandaan haalt dat ik een egotistische kwal zou zijn die zich superieur voelt aan al de rest. Go figure.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: