do 29 februari 2024

Orgie mag weer doorgaan zolang cateraar meedoet

BINNENPARKING – De ene na de andere versoepeling dringt zich op in coronamoe Vlaanderen, en daar vallen vanaf 9 juni ook orgieën of seksfeestjes onder. Als de cijfers op intensieve zorgen laag genoeg blijven zullen u en uw partner weer welkom zijn op feestelijke stoeipartijen in groepsverband. Er is echter een voorwaarde: een professionele cateraar moet aanwezig zijn én actief deelnemen om het overzicht te bewaren.

“Het gaat hier puur om voorzorgen nemen”, bevestigt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). “We willen de mensen weer alle plezier en gezelligheid gunnen die we hun zo lang hebben moeten ontnemen. Maar natuurlijk blijven dezelfde voorzichtigheidsprincipes van kracht. In het geval van vleselijk getinte bijeenkomsten maken we dan ook geen uitzondering. Hou het veilig en huur een fatsoenlijke cateraar in. Koud of warm buffet maakt niet uit, maar als die mensen niet welkom zijn bij de circle jerk, bukkake of klassieke gangbang, kunnen we het niet toelaten. Sorry, maar anders wordt het pas écht roekeloos.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Veel mensen kunnen al niet meer praten zonder constant reclame te maken. Het is een stijlloze karaktertrek kant die ingeburgerd is geraakt als fatsoen. Hele opleidingen draaien hierom. Ze willen me altijd gebruiken alleen als ze doodgaan, daar hebben ze een cultuur van gemaakt, en dat is het enige nut wat ze me toebedeeld hebben op welk niveau ook, ze denken steeds samen met mij te gaan en dan zijn ze overal van af. Als je doodgaat doe je dat alleen, niets is zo persoonlijk en je wordt geconfronteerd met alles wat je was dat vele malen scherper en gevoeliger komt te liggen. En als de hele wereld ten onder gaat, ervaar je dat ook nog steeds, dus mij betrekken in je ‘na de zondvloed’ is een vernedering, en zelfvernietiging. Noem het verraad van mijn kant, je valt in je eigen valkuil. Ik hecht er aan dat mensen hun wijsheden eerder gaan toepassen, dus niet terugblikkend op een zinloos bestaan waarvoor ze nog steeds dezelfde soort troost zoeken. Hierom draait niet alleen de gezelligheid om maar ook de stoerheid. Met dat soort trucs denken ze onsterfelijk te zijn. Maar hoe ziet die eruit.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: