wo 12 juni 2024

China start heropvoedingskamp voor potentieel leven op Mars

BUITENPARKING – China is na de Verenigde Staten het tweede land dat succesvol op Mars geraakt. De verkenner Zhurong landde eerder veilig op de rode planeet. Officieel willen de Chinezen louter wetenschappelijke informatie ontginnen, maar volgens enkele gelekte documenten liggen er plannen klaar om mogelijke levensvormen die men aantreffen in heropvoedingskampen te steken.

“Dit is onzin”, ontkent Wang Zhigang, Minister van Wetenschap en Technologie echter met klem. “De Volksrepubliek China wil helemaal geen buitenaardse wezens indoctrineren zoals door westerse propagandisten gesuggereerd wordt. Het zijn eerder ontmoetingscentra waar eventuele multi-cellulaire organismen kennis kunnen maken met de normen en waarden van de Chinese samenleving en het onfeilbare leiderschap van President Xi Jinping. Alleen wanneer deze creaturen voldoende hebben blootgestaan aan de onweerlegbare voordelen van ons unitaire marxistisch-leninistische eenpartijsysteem en regeringsvorm, kunnen we hen voldoende beschermen tegen de tentakels van het tirannieke Westen en Matt Damon.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten