do 29 februari 2024

Frank Vandenbroucke buitengesloten door Overlegcomité omdat hij als enige niet mee naar Tomorrowland wil

POLITIEK – Het zit er dik tegen bij het Overlegcomité, en dan vooral tussen federaal Minister voor Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en de rest. De socialist voelt zich steeds minder gesteund binnen de besluitvorming en dat lijkt hem stilaan drastisch te isoleren. Volgens een kabinetsmedewerker zou nu ook uit de Whatsapp-groep geweerd worden, omdat hij als enige in augustus en september niet mee naar Tomorrowland wil.

“Frank is een vechter”, getuigt onze anonieme bron. “Die laat zich niet zomaar opzijzetten. Maar je weet hoe de meeste politici zijn. Die willen straks gewoon overal hun stomme kop kunnen laten zien, als alle evenementen weer doorgaan en daar doet de minister niet aan mee. Plus, de muziek ligt hem niet. Frank is meer een oude rocker, en daar zou vooral Georges-Louis Bouchez, die zich natuurlijk weer komt moeien, hem mee hebben zitten uitlachen. En de rest zijn meelopers.”

Het zal niet de eerste keer zijn dat politici zich op het dancefestival laten zien, al zal het ook dit jaar ongetwijfeld zonder minister Vandenbroucke moeten doorgaan.

De minister zelf wil niet rechtstreeks reageren, maar gunt op zijn eigen sociale media wel een inkijk in wat hij van een festivalzomer denkt. “Ik volg volledig de denklijn van Reggae Geel, dat het niet wil riskeren een broeihaard te worden zolang de situatie onveilig is. Bravo. Wie mij ergens met een dikke toet en dreads wil betrappen, weet mij in 2022 zeker te vinden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  • Zo denken ze niet aan hun dood die ze even tot corona probeerden terug te brengen, waardoor de miezerige realiteit nog weer erger wordt die hen te wachten staat.
   Iedere plek heeft een code, ook internet, om te communiceren, de parasieten zoeken nu weer de geld elite met me.
   Liefde in de hang naar luxe en comfort, als leidraad zelfs voor de arme zwerver die in zijn achterlijkheid hieraan een bepaald fatsoen verbindt. Spreek over de dood, en ze gaan de meisjes nakijken. Zo zijn ze met mij in 1 keer voorgoed de lul waar ze altijd zo over opgeven, en waar ze anders een langdurige strijd voor moeten voeren.

  • Via een algoritme staat vast hoe het gesprek er per plek uitziet.

   De zwakke ziel van de mensen bestaat enkel uit reflexen. Ik doe het eigenlijke denkwerk voor ze waar ze op kunnen reageren, zo was het altijd al.

 1. De verdichting van het gevoel geconcentreerd in materialisme waardoorheen de oogjes ingebed in het vet in hun opflikkerende gierigheid doorheen priemen op jacht naar de schijn.

  Heb ik het laatste feestje gemist? We gaan met de hele familie.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: