Home Binnenparking Sint-Truiden publiceert plots goedbetaalde vacature voor klokkenluider

Sint-Truiden publiceert plots goedbetaalde vacature voor klokkenluider

2
Sint-Truiden publiceert plots goedbetaalde vacature voor klokkenluider

BINNENPARKING – Het bestuur van de Limburgse stad Sint-Truiden gaat op zoek naar een “voltijdse klokkenluider“, vermoedelijk voor een of meer van haar plaatselijke kerktorens. Het is een onverwachte positie die vrijkomt, al belooft de aankondiging een riant loon en een resem aan extralegale voordelen. “Gewoon om te kijken wie erop afkomt”, aldus burgemeester Veerle Heeren (CD&V).

“Waarom we precies nu op zoek zijn?”, legt de burgemeester uit. “Goh. Wij moeten natuurlijk aan onze reputatie denken. Onze prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk met haar neogotische toren heeft bijvoorbeeld nood aan iemand die zich geroepen voelt om echt door iedereen gehoord te worden, dus wie zich in de jobomschrijving kan vinden mag zich meteen op mijn kantoor aanmelden. Ik beloof de kandidaten dan ook hoogstpersoonlijk te screenen en indien succesvol samen een bezoekje aan de toren te brengen.”

[featured_products per_page=”4″ columns=”4″]

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

2 COMMENTS

Een reactie achterlaten