do 29 februari 2024

Sint-Truiden publiceert plots goedbetaalde vacature voor klokkenluider

BINNENPARKING – Het bestuur van de Limburgse stad Sint-Truiden gaat op zoek naar een “voltijdse klokkenluider“, vermoedelijk voor een of meer van haar plaatselijke kerktorens. Het is een onverwachte positie die vrijkomt, al belooft de aankondiging een riant loon en een resem aan extralegale voordelen. “Gewoon om te kijken wie erop afkomt”, aldus burgemeester Veerle Heeren (CD&V).

“Waarom we precies nu op zoek zijn?”, legt de burgemeester uit. “Goh. Wij moeten natuurlijk aan onze reputatie denken. Onze prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk met haar neogotische toren heeft bijvoorbeeld nood aan iemand die zich geroepen voelt om echt door iedereen gehoord te worden, dus wie zich in de jobomschrijving kan vinden mag zich meteen op mijn kantoor aanmelden. Ik beloof de kandidaten dan ook hoogstpersoonlijk te screenen en indien succesvol samen een bezoekje aan de toren te brengen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: