do 29 februari 2024

Horeca Vlaanderen wil dat padelspelers veld met terrasjes gaan delen

BINNENPARKING – Als het van Horeca Vlaanderen afhangt, wordt er straks zoveel mogelijk plaats gemaakt voor terrasjes met bediening, om de verloren maanden van de cafés en restaurants enigszins te compenseren. Na dorpspleinen en parkings lijkt de lobbygroep dan ook een nieuw doelwit te hebben gevonden: padelveldjes.

“Het is niet meer dan normaal dat we allemaal solidariteit tonen met de horeca”, vindt CEO Matthias De Caluwe in aanloop naar de langverwachte heropening van de terrassen. “En dat mogen we wel een geste vragen van sectoren die de laatste tijd juist keihard zijn gaan boomen. Ik kan dan vooral naar het plots erg populaire padel, om eerlijk te zijn.”

De Caluwe verwacht dat sportcentra – en spelers – hun terreinen zullen openstellen voor terrasjesgangers, ook tijdens wedstrijden en trainingen. “Je gaat mij niet vertellen dat iedereen op dat half jaar tijd een pro geworden is en dat jullie leven ervan afhangt. Dikke zever, ja. Loop gewoon een beetje rond de tafels heen en sla dat balletje ver genoeg, terwijl de mensen rustig hun pintje kunnen drinken. Zo wint iedereen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: