di 16 april 2024

Fabrikant gaat voortaan ook wat chips verstoppen in luchtzak met flippo’s

BINNENPARKING – Wie zich straks een zak van Croky aanschaft zal er zeker niet aan zijn voor de moeite. Naast de flippo’s van de Rode Duivels die de fabrikant herintroduceert krijgt de consument er ook een paar verwerkte aardappelschijfjes bij, en dat volledig inbegrepen voor dezelfde prijs. “Een revolutionair idee”, vindt het Moeskroense bedrijf zelf.

“We gaan onze trouwste klanten nu echt wel in de watten leggen“, kondigt Croky aan op haar website. “Naast de herkenbare verzameltokens uit de jaren negentig, gaan we hier en daar ook wat chips verstoppen. Dat is een aardappelderivaat met een resem aan mogelijke smaken. We zijn van plan om er voortaan genoeg in een zak te steken. Je gaat misschien even moeten zoeken, maar zeker niet zo lang als bij de concurrentie.”

Test Aankoop reageert alvast tevreden. “Die plastic zakken vol lucht waren al populair, maar als ze er nu nog een paar extra chemisch bewerkte energieschijven in gaan proppen, wordt het helemaal feest. Ze weten ons duidelijk te verwennen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten