do 23 mei 2024

Aangereden feestvierder La Boum 2: “Politie mag wel eens aan onze gezondheid denken”

BINNENPARKING – Het aangekondigde guerillafeestje La Boum kreeg vandaag een vervolg in hetzelfde Brusselse Ter Kamerenbos. Daar werden om en bij de tweeduizend feestvierders opgewacht door de politie, omdat ze de coronaregels aan hun laars lappen. Een man werd zelfs aangereden door het waterkanon. Die is ondertussen bij positieven en vindt het niet kunnen dat er zo roekeloos met zijn gezondheid “en die van ontelbare anderen” omgesprongen wordt.

“Dit kan toch niet”, getuigt de gewonde man ondertussen. “Het is de job van de politie om ons welzijn te allen tijde te waarborgen. Kunnen die gasten zich nu niet gewoon even inhouden? Nee, het is duidelijk dat ze liever een ander in gevaar brengen om zich te profileren en graaf te kunnen doen voor de camera’s. Sorry, maar daar zijn we toch allemaal te oud voor geworden?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. Mijn (wereld)wijze buurvrouw zei over de onderwijzeres op de lagere school, die ieder jaar alleen op vakantie gaat naar Zambia (ze laat haar man die moet werken thuis achter), dat ze dat voor de mannen doet.

Een reactie achterlaten