do 29 februari 2024

Jong koppel opgelicht door graaiziek instituut dat zich jarenlang als hun bank voordeed

BINNENPARKING – Het zal je maar overkomen. Je bent als piepjong stel tegen de sterren op aan het sparen voor dat mooi huis in de burbs en plots ben je een paar duizend euro lichter. Het overkwam Fonne (26) en Grietje (24) uit Berchem afgelopen weekend. De dader: een laaghartige misdaadorganisatie die zich jarenlang met succes als hun bank voordeed.

“We werden eigenlijk eerst door een andere fraudeur in de val gelokt, maar dat hadden we net op het nippertje door”, herinnert Grietje. “Dus blokkeerden we meteen onze rekening. Jammer genoeg bleek die al de hele tijd in handen van nog grotere fuck-ups zonder geweten die ons nu voor hun nalatigheid laten opdraaien. Dat geld zijn we dus wel degelijk kwijt. En wij maar denken dat we bij een bank zaten.”

“Je moet echt goed oppassen voor dat tuig”, waarschuwt een ontredderde Fonne. “Hun hele act wordt ook steeds geloofwaardiger. Ze hadden zelfs meerdere filialen, een logo en een hoop personeel. Allemaal heel professioneel, hoor. En dankzij die kutlening hangen we nog jaren aan die klootzakken vast. Leuk is anders.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. In de stad loopt altijd een geil blond grietje met haar vriendin, een negerin van haar leeftijd die op haar past en altijd goed uitkijkt. Zelf kijkt ze altijd recht voor zich uit. Het zijn goede vriendinnen. Ze lopen de hele dag achter elkaar aan.
    De negerin heeft het springerige haar aandoenlijk op een knotje bovenop haar hoofd als bij oma. Haar figuur is niet erg geproportioneerd. Haar dikke kont in haar strakke spijkerbroek staat in geen verhouding met haar relatief smalle heupen, ze waggelt daardoor wat onhandig, als moederkloek. Ze is heel trots, zo kijkt ze ook rond. Een stel negers die drugs dealen vingeren het blanke meisje af en toe op het stadsplein. Ze vragen dan bijvoorbeeld aan een oud vrouwtje of ze er iets op tegen heeft, dat ze wat roken.
    Ik kende ook zo’n sympathieke neger die me vroeg of ik het wel eens had gedaan met een negerin. Dat was niet het geval, dus ik was racist.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: