zo 25 februari 2024

Defensie blijft positief: “Als we ooit oorlog voeren tegen de natuur, kunnen we zeker winnen”

BINNENPARKING – De vlammenzee die na schietoefeningen van het leger in Brecht ontstond zal nog een staartje krijgen, maar bij Defensie zelf probeert men toch positief te blijven. “Het was zeker niet wat we in gedachten hadden, maar als België ooit in een conflict met de natuur geraakt, kunnen we blijkbaar vrij makkelijk winnen.”

“Uiteraard zullen we een intern onderzoek voeren na de oorzaak van de brand”, belooft men bij de Landmacht, die jonge soldaten had ingezet om op het domein Groot Schietveld allerlei maneuvers met klein geschut uit te voeren. “Maar laat ons het even van de andere kant bekijken. Met een relatief beperkte strijdmacht blijven we blijkbaar extreem doeltreffend, zolang de tegenstander voornamelijk uit een hoop bomen, broedende vogels en wat reptielen bestaat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: