zo 23 juni 2024

Overlegcomité is het beu en schaft bevolking af

POLITIEK – Het blijft gemengde reacties regenen op de beslissingen van het Overlegcomité, dat daar duidelijk ook de buik van vol heeft. Nu verschillende sectoren ofwel om agressievere versoepelingen blijven vragen, of juist verstrengde maatregelen eisen om de zorg te ontlasten, heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) er naar eigen zeggen genoeg van. Als laatste maatregel schaft het orgaan dan ook prompt de bevolking af, alvorens zichzelf formeel te ontbinden.

“Ergens moet je zeggen trop is trop en daar zitten we nu duidelijk aan”, zucht een vermoeide eerste minister. “Wat we ook doen, het is voor niemand goed en dan lijkt het stilaan glashelder waar het probleem zit: bij u allemaal. Bij dezen ontmantel ik het comité en neem ik straks nog de eerste vlucht richting dat pietluttige stukje Noorwegen dat nog in een groene zone zit. Trek uw plan en tot in betere tijden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten