zo 23 juni 2024

“Die woke-eikels zijn echt geobsedeerd”, vindt man die uitsluitend nog over ‘woke’ zit te bitchen

BINNENPARKING – Het staat weer volledig centraal in het publieke debat: gaat de zogenaamde ‘woke-cultuur’ te ver in haar hervormingsdrang van sociaal onrecht? Volgens Dirk (49) uit Edegem alvast wel. Dirk verwijt woke-mensen dat ze aan niets anders meer denken dan woke zijn. Dat weet Dirk maar al te goed, sinds hij over niets anders meer kan klagen dan over hoe geobsedeerd woke mensen zijn.

“Ik weet ook dat de wereld kut is”, zegt Dirk vanachter zijn laptop. “Het is voor iedereen kut. Maar genoeg is genoeg. Die hautaine woke-debielen kunnen letterlijk over niks meer meepraten dan over woke dit en woke dat. Het leven draait echt wel om meer dan dat. En trouwens, hoe zelfingenomen moet je zijn om te denken dat iemand uitgerekend op jouw verzuurde mening zit te wachten. Precies daarom ga ik de volgende maand niets anders doen dan ellelange posts schrijven en iedereen op al mijn sociale mediakanalen lastigvallen over hoe egocentrisch en overgevoelig dat woke-gedoe nu feitelijk is!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. We vragen ons af of er vergeving bestaat. De beteren onder ons zullen minder wraakzuchtig zijn dan hun kwelgeesten. Maar de slechten zullen geen vergeving accepteren, dat gaat immers hun begrip te boven, het is te groots voor hen, het heet grootheidswaan. En ze hebben daar altijd misbruik van gemaakt in de pietluttigheid waarin ze nooit genade hebben gekend. Wraak is dus een kwestie van intelligentie.

Een reactie achterlaten