do 29 februari 2024

België mag vuurwapens blijven leveren aan Amerika: “Nog geen bloedklonters gemeld”

BUITENPARKING – De Amerikaanse import van Belgische vuurwapens mag onverstoord blijven doorgaan, bevestigt het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington D.C., nadat er toch enkele vragen rezen rond de impact op de volksgezondheid. Een grootschalig onderzoek werd inmiddels afgerond en van bloedklontervorming werd alvast geen enkel geval gemeld.

“Dit is een grote opsteker voor ons bedrijf en de hele industrie”, reageert men opgelucht bij wapenfabrikant FN Herstal. “Natuurlijk staan we garant voor de kwaliteit en de veiligheid van onze producten, maar we begrijpen zeker dat zo’n trouwe afnemer als de Verenigde Staten toch even wil nagaan of er geen vodden van komen. Zelfs al gaat het om een paar honderd gevallen in een miljoen, zouden we er toch niet van hebben kunnen slapen mocht iemand naast het oplopen van dodelijke schotwonden daar nog eens een onverwachte trombose bovenop ontwikkelen. Een hele last valt van onze schouders.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. Nepnieuws (of samenzweringstheorieën, dan wel datzelfde tegen samenzweringstheorieën) kan van alles betekenen.
  Lichte verdraaiingen.
  De feiten staan soms bij elkaar maar de schuldige waar iedereen naar zoekt in de haat die ze hebben is niet correct aangeduid, hier kruipt de nep er meestal in.
  Weglaten, zoals bij de reguliere media.
  (Door) het niet kunnen innemen van een ethisch standpunt.
  Objectiviteit.
  Fatsoen.
  Bovenal het reduceren tot de waan van de dag in de sfeer van romantiek en de disproportionele aandacht voor pulp en hygiëne op seksueel dan wel pornografisch vlak en hebbedingetjes.
  Meningen en advies op dit vlak van relaties: liefde op het hoogste niveau, van twee honden aan de lijn die op straat agressief naar elkaar worden.
  Het eindeloze dubben over de gezondheid, dat begint met een slaappilletje en eindigt met een vier verdiepingen hoge stellage met medicijnen, of drugs.
  Het middel is erger dan de kwaal.
  Goedgekeurd door de EU.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: