do 29 februari 2024

Ruim 27 ton onderschepte cocaïne gaat integraal naar zorgsector: “Jullie kunnen het gebruiken”

STAD – De monstervangst aan cocaïne die in de Antwerpse haven werd ontdekt gaat volledig naar de zorgsector. Dat heeft minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) bevestigd, nadat de Antwerpse douanediensten op een paar weken tijd aan meer dan een miljard euro aan harddrugs wisten te onderscheppen. “Als iemand het kan gebruiken, zijn jullie het wel”, motiveert de liberaal uit Kortrijk.

“Het is op zich een ongebruikelijke beslissing”, beseft Van Quickenborne, “maar iedereen weet dat het zorgend en verzorgend personeel er stilaan door zit, en dan zou het toch ferm zonde zijn om niet wat extra oppeppende middelen in te zetten. Ik bedoel, er liggen vijf Colombia’s aan bewijsmateriaal stof te verzamelen, dus eens de bad guys achter slot en grendel zitten, sturen we die blow jullie kant uit. Anders halen jullie de zomer niet. En natuurlijk zou iedereen liever duurzame en diepgaande structurele hervormingen zien waardoor de sector op lange termijn op een gezonde manier kan blijven functioneren, maar dat gaat niet gebeuren, dus snuiven maar.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

    • Ik voelde me ook aangemoedigd dat er oefeningen worden gehouden om ons te beschermen tegen de Russen, lang niet meer gehoord van Oekraïne. Toch merk je dat er in de VS een nieuwe president is die ons niet in de steek laat.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: