zo 25 februari 2024

Ook Land Invest hard voor vastgoedpraktijken El Kaouakibi: “Alleen een amateur laat zich pakken”

STAD – De storm blijft maar razen over het hoofd van Sihame El Kaouakibi. Nu blijkt dat de liberale politica op een paar jaar tijd een bescheiden vastgoedimperium van enkele miljoenen euro’s heeft vergaard, lijkt de argwaan en kritiek alleen maar toe te nemen. De laatste criticus in het rijtje: Land Invest Group N.V. van projectontwikkelaar en lobbyist Erik Van der Paal. De Antwerpse magnaat noemt de praktijken van El Kaouakibi “hoogst amateuristisch” en begrijpt niet hoe de 35-jarige, mits schuldig, zich zo makkelijk heeft laten klissen. “Dom dom dom”, klinkt het eenvoudig.

“Op zich was dat kind goed bezig”, zou Van der Paal volgens een anonieme bron gereageerd hebben. “Flink wat bouwgrond opkopen en dan nog een villaatje verhuren aan een paar honderd ballen per nacht. Classic. En stevige banden met de politiek onderhouden is natuurlijk een must. Maar dit is exact waarom je jezelf beter op de achtergrond houdt en een paar loopjongens uitkiest om het vuile werk voor je te doen, in plaats van zelf met je stomme kop dagelijks in de krant te gaan staan. En van journalisten intimideren heeft dat schaap ook weinig kaas gegeten. Rookie mistake. Ach ja, nu kunnen wij professionals weer alles komen wegpikken en aan woekerprijzen doorverhuren, zoals het godverdomme hoort. Watch and learn, Sihame.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: