ma 27 mei 2024

Pers belooft geen conclusies te trekken tot “vuile, corrupte subsidiejunk” effectief veroordeeld is

POLITIEK – Het net rond Open VLD-politica en Let’s Go Urban-stichtster Sihame El Kaouakibi blijft zich sluiten en daar staan ook vandaag de kranten vol van. Een verontrustend rapport opgesteld door voorlopig bewindvoerder Annemie Moens vond onbedoeld de weg naar de pers, die daar dan ook gretig over rapporteren. Toch beloven de verscheidene agentschappen plechtig in hun berichtgeving zo neutraal en voorzichtig mogelijk te blijven “totdat die corrupte subsidieheks op faire en objectieve grond veroordeeld is.”

“Uiteraard zijn wij ons bewust van de verregaande invloed op de publieke opinie die wij hebben en de deontologische plichten die daar bij komen kijken”, garandeert een woordvoerder van DPG Media. “De laatste keer dat ik gecheckt heb leefden we nog in een constitutionele rechtsstaat waar al lang geen plaats meer is voor hysterische lynchpartijen. Onze journalisten zullen dan ook in alle nuchterheid, sereniteit en terughoudendheid afwachten tot de rechtbank, die hier als enige instantie autoriteit over heeft, definitief bevestigt wat we intussen allemaal weten, namelijk wat voor een sensationele foefeltrees mevrouw El Kaouakibi ongetwijfeld is.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten