zo 25 februari 2024

Georges-Louis Bouchez blokkeert Wetstraat door er zijn jacht te parkeren

POLITIEK – Het verkeer verloopt in Brusselse Wetstraat al even behoorlijk moeizaam, al is de oorzaak ondertussen bekend geraakt. Een peperdure jacht staat dwars op de baan geparkeerd en blokkeert zo alles en iedereen die voorbij wil. Pittig detail: de luxeboot blijkt die van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez te zijn.

“Zo rond een uur of negen ‘s ochtends kregen we een melding binnen dat het hele zootje hier muurvast zat en iets de dingen serieus tegenwerkte“, bevestigt de lokale politie. “En toen bleek er inderdaad een stevig obstakel mee gemoeid te zijn. We hebben dat even nagetrokken en vragen nu aan mijnheer Bouchez om twee keer na te denken vooraleer hij zijn duur speelgoed overal laat rondslingeren en de boel hier grandioos bemoeilijkt. Nu moet alles hier weer met een omslachtige omweg gebeuren, gewoon omdat meneer interessant wil doen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: