wo 22 mei 2024

Helft land weer plat zodat elftal miljonairs toch weer tegen bal kunnen trappen

SPORT – Het overlegcomité heeft weer wat versoepelingen moeten terugschroeven en dat zal op veel plekken pijn doen. Contactberoepen en niet-essentiële winkels mogen alweer de deuren sluiten en ook de scholen gaan dicht. Maar die offers zijn niet voor niets, beseft ook de nationale voetbalselectie die straks weer tegen een bal kan trappen alsof er niets aan de hand is.

“We begrijpen dat dit voor vele mensen weer een streep door de rekening is”, klinkt het bij de Rode Duivels, die vanavond tegen Wales uitkomen. “En dat willen we goedmaken door een even dikke streep van Kevin De Bruyne om die mannen op hun plaats te zetten. We zijn dan ook heel dankbaar dat jullie allemaal door de zure appel bijten zodat de belangrijkste dingen gewoon kunnen doorgaan, zoals een voetbalmatch zonder supporters. Het is geapprecieerd. En niet vergeten: waar is da feestje? Niet hier, dus blijf thuis en stay safe!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten