wo 12 juni 2024

Humo interviewt lege tuinstoel die toch ook wel eens over geneeskunde nadenkt

WETENSCHAP – De meningen over de gangbare geneeskunde en haar verdiensten lijken vandaag verdeelder dan ooit, al blijven experts waarschuwen voor de gevaren van moderne kwakzalverij en het verspreiden van ongeloof in institutionele wetenschap. Toch laat weekblad Humo zich niet ontmoedigen door dergelijke aanmaningen en nodigde het deze week een lege tuinstoel uit om te komen praten over de vele inzichten die het charmante, houten meubel te delen heeft.

“Om als hip en trendy blad toch ahead of the curve te blijven, mag je je nooit door de mainstream laten leiden”, vindt hoofdredacteur Jörgen Oosterwaal. “Of het nu over corona of andere gezondheidsproblemen gaat, zijn het altijd maar hooggeschoolde mensen die aan het woord komen. Wel, wij willen alles en iedereen een stem geven. Ongeacht kwalificaties, hartslag of hersenactiviteit. Een mening is een mening. En als het ze daar in het lab niet aanstaat, is dat spijtig. Jullie blijven ons toch lezen, al is het maar voor de cartoons van Jeroom, dus boeien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. De gierigheid heeft een mentale inslag niet te kunnen ontvangen omdat ze niet kan geven, ze weet van zichzelf dat alles wat ze geeft een dubbele bodem heeft en vertrouwt dus niets en niemand. Dit is logischerwijze de bron van onwetendheid.
    Wie niet geeft kan niet ontvangen, betaling kan dit probleem niet oplossen net zomin als automatisering; de mens wordt steeds kleiner. Zo is de gezondheid als een boom die uit de houtversnipperaar komt, biomassa: humo is misschien een dergelijke verbastering van humaan.

Een reactie achterlaten