zo 25 februari 2024

Nieuwe partij meteen aangeklaagd: “Zonder licentie Windows Movie Maker gebruikt”

POLITIEK – Het politieke bestaan van de nieuwe socialistische partij is nog geen dag oud of er hangt Vooruit al een juridische strijd boven het hoofd. Het filmpje waarin voorzitter Conner Rousseau de gloednieuwe “partij én beweging” aan het grote publiek voorstelde werd volgens techgigant Microsoft met een illegale versie van Windows Movie Maker gemonteerd. “En dan nog een hopeloos verouderde“, klinkt het beschaamd vanuit het hoofdkwartier in de Amerikaanse deelstaat Washington.

“We begrijpen dat jullie partij voor herverdeling en een vrij internet staat”, laat het team aan advocaten fijntjes weten. “Maar toon een beetje respect voor onze software. Of huur een deftige graphic designer in en gebruik misschien geen gedownloade versie van twintig jaar geleden. Leuk dat jullie voor vernieuwing en zo gaan, maar begin misschien ineens bij een fatsoenlijke presentatie. Of zit het socialisme daar in België nog met Windows Vista te kloten? En welke amateur heeft die letters afgesneden? Kom, we sturen jullie wat gratis updates en we zwijgen erover. This is just embarrassing.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. Het is wonderlijk hoe elke stap wordt omgeven door intriges en een mijnenveld van mogelijke sabotage.
  Het wordt veroorzaakt door de dwangmatige aspecten van competitie die gestandaardiseerd zijn in oordelen die als wetenschappelijk worden beschouwd, maar die puur bijgeloof van de minste soort zijn.
  Dat het bij mij deze wending heeft genomen, is te wijten aan de krachten die de massa conditioneren.
  Knip- en plakwerk is nu de wetenschappelijke procedure voor seks, ras, de samenleving en het menselijk lichaam, gevaarlijker dan alle gebreken van religie bij elkaar.

  Van begin af aan heb ik vrijheid opnieuw willen interpreteren, die niet kan bestaan in het domein van dualisme en tegenstellingen. Het roept precies het tegengestelde op; dat is de tragedie. Het is een kwaliteit die mensen vaag willen maar niet ervaren, misschien behalve heel zwak in luxe. Mijn maatschappelijke vrijheid afpakken heeft die van hen afgepakt.
  Reizen of boven jezelf rijzen.
  Vrijheid is een ethiek die je moet kunnen verdragen.
  Of het vernietigt je.

  Vrijheid wordt verdiend door in de eerste plaats jezelf te beperken, of het zal je later beperken zoals te zien in de mentaliteit, de norm van rationaliteit.

  Vrijheid is de lucht die je inademt, die privatiseren is stikken; jezelf beschermen.

  • In ieder geval, door de seksuele vrijheid waar het me om draait is bekend geworden dat door vervuiling in de afgelopen decennia het sperma misschien al voor de helft is achteruitgegaan en in deze ontwikkeling over nog een paar decennia geheel weg is, en er geen kinderen meer worden geboren; de mensheid zal dan ophouden te bestaan.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: