do 29 februari 2024

Van Grieken: “Wie beweert dat wij geweld verheerlijken verdient een matrak op zijn smoelwerk”

POLITIEK – Bij Vlaams Belang zijn ze duidelijk klaar met aantijgingen van volksopruiing en het verheerlijken van geweld, of het nu tegen nieuwkomers of mensen met een ander gedachtegoed gericht is. “Quatsch!” vindt ook voorzitter Tom Van Grieken. “En wie nog steeds met zo’n lasterlijke onzin durft afkomen verdient een stevige rechtse tegen zijn slappe linkse snater.”

“Het moet nu toch echt wel gedaan zijn met die voorspelbare en inhoudsloze bagger die letterlijk nergens op gestoeld is”, trekt de jonge preses in het verweer. “Wij zijn de definitie van zelfbeheersing, vredelievendheid en decorum. In tegenstelling tot die bakfietsende gutmenschen en uitgemergelde koranknuffelaars die toch gewoon en masse met een kogel door de schedel in een vergeetput dienen gesmeten te worden. Echt waar, de volgende saffraanstrooiende wereldwinkeldebiel die mijn partij van haatdragende en agressieve retoriek beschuldigt krijgt Filip Dewinter aan de deur met dezelfde bokshandschoenen van de kiescampagne uit 2001. En het zal niet zijn om te komen wiezen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: