wo 12 juni 2024

T-shirts met “We moeten stoppen met te veel te zeuren” hadden duurzamer gekund, mekkert activist

BINNENPARKING – De gevleugelde woorden van virologe Erika Vlieghe waren nog niet koud, of twee jonge ondernemers lieten ze al op t-shirt en truien bedrukken. “We moeten stoppen met te veel te zeuren”, besloot Vlieghe gisteren tijdens De Zevende Dag, en dat kan u nu reeds op textiel bestellen. Vrijwel meteen klonk er echter kritiek op het initiatief, omdat het materiaal volgens een milieuactivist “toch duurzamer” had gekund.

“Ik sta volledig achter de boodschap van professor Vlieghe”, vindt eco-watcher Anaïs (34) uit ‘s-Gravenwezel. “Corona is voor iedereen moeilijk, maar mensen vinden dan ook altijd wel iets om over te zeiken. Dus ik wilde graag iets voor mezelf en mijn dochtertje Bloesem bestellen, maar als ik naar de website ga kijken, is het weer al katoen dat de klok slaat. Denk toch eens aan de planeet. Ik bedoel, bij ons draagt het hele gezin al vier jaar niks dan kokosvezel. Dat is veel empathischer naar moeder Aarde toe. Zo jammer weeral.”

Voor mensen bij wie de quinoa en moraalridderfetisj niet uit de anus komt zetten we de link naar de website er graag bij. Steunt een goed doel en stopt met zagen. Alles komt goed.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten