zo 25 februari 2024

Maggie De Block corrigeert medische werkslaaf die denkt straks weer een leven te hebben

POLITIEK – Een gevaccineerde arts die woensdag een vrolijke tweet plaatste over de persoonlijke vrijheid en levenslust waarnaar ze naar eigen zeggen hard uitkijkt krijgt lik op stuk van oud-minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). De politica herinnerde de vrouw er fijntjes aan dat ze ook na de coronacrisis weer gewoon als werkslaaf voor de medische industrie zal dienen en op “niet te veel vrije tijd” of “ruimte voor persoonlijke expressie” moet rekenen.

“Yes! Binnenkort meer vrijheid”, had de Franstalige psychiater Caroline Depuydt op Twitter gedeeld, met een dansende emoji, waaraan de Merchtemse liberale duidelijk aanstoot nam. “Het is bijzonder onverantwoord om voor uzelf en de miljoenen andere loonslaven die ons kapitalistische systeem rechthouden een misplaatst utopisch beeld te creëren waarin er plots plaats zou zijn om dartel in het rond te springen en lekker wijntjes te gaan drinken alsof het niks kost. Ik denk dat we juist allemaal ons best moeten doen om zo snel mogelijk naar het gejaagde en hardvochtige bestaan van weleer te kunnen, zodat de happy few on top van de vruchten van uw labeur kunnen genieten zoals vroeger. Daarvoor werd u tenslotte prioritair gevaccineerd en voor niks anders.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Het is een bekend syndroom dat een detective zo in de huid van de misdadiger kruipt dat hij het zelf wordt.
    Ik bestudeer de medische wereld vanuit de discipline van de criminologie.
    Je merkt dat de mensen op straat al optimistischer worden, ze beginnen alweer te dringen. Al rekenend.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: