do 29 februari 2024

Bubbelprobleem Jean-Marc Nollet opgelost: “Heb ondertussen geen vrienden meer”

POLITIEK – De uitspraken van Ecolo-voorzitter Jean-Marc Nollet gaan razendsnel de media rond. De groene politicus gaf daarin toe dat hij al wekenlang een coronamaatregel aan zijn laars lapt door meer bezoek te ontvangen dan toegestaan, en liever een boete betaalt dan zijn gedrag aan te passen. Ondertussen blijkt het probleem van de 51-jarige Nollet echter van de baan en wil ook het koppel dat recentelijk nog bij hem over de vloer kwam niet meer met hem gezien worden.

“We betreuren de felle reacties op Jean-Marcs eerdere bekentenis”, communiceert het Franstalige partijbureau. “Het was zeker niet de bedoeling van onze preses om iedereen die zich nog wél aan de regels houdt tegen de schenen te trappen. Ondertussen begrijpen we dat meerdere politici zich van hem gedistantieerd hebben, alsook het koppel dat hij op clandestiene wijze ontving. Jean-Marc is nu volledig sociaal geïsoleerd en hoopt dan ook dat iedereen nu tevreden is. Bedankt en tot ziens.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Die Franstaligen zijn zulke lieve mensen.
    Ze praten altijd met getuite mondjes alsof ze je willen zoenen.
    Daarom zijn ook de regels voor de avondklok scherper.
    Je weet nooit wat ze van plan zijn.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: