zo 1 oktober 2023

Texaan die overheid voor niks nodig heeft boos dat overheid hem niet sneller komt helpen

BUITENPARKING – De extreme vrieskou die de Amerikaanse staat Texas teistert maakt al dagen miljoenen mensen het leven zuur. Daaronder vonden we ook Larry (56), een levenslange Republikein die niets van overheidsinmenging moet weten. Nu Larry’s leidingen dichtgevroren zijn, vraagt hij zich af waarom de overheid hem niet onmiddellijk komt helpen.

“Dit is toch schandalig”, klaagt Larry, wiens stem de laatste drie decennia telkens naar de kandidaat ging die het hardst riep dat elke vorm van overheid totaal overbodig en on-Amerikaans is. “Ik zit hier te rillen van de kou en die paljassen in Washington, wiens gezag en slagkracht je nooit genoeg kan uithollen, laten mij volledig aan de grillen van de privésector over. Mochten mijn ballen niet bevriezen, zou ik er nog bijna de ironie van inzien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: