do 29 februari 2024

Nieuwe apathievariant circuleert sterker bij lenteweer

WETENSCHAP – De experts zijn bezorgd. Het zachte lenteweer zorgt voor veel opluchting na de vrieskou. Maar toch lijkt dat vooral goed nieuws te zijn voor een nieuwe apathische gedragsvariant die ons straks collectief het leven zuur kan maken.

“Waarschijnlijk gaat het om een kruismutatie tussen chronische onwetendheid en halsstarrig jem’enfoutisme“, klinkt het bij de Groep van Experts belast met de Exit Strategie (GEES). “Die gedragsstoornis is op zich natuurlijk niet nieuw, en de inherent asociale invloed op het menselijk wezen is uiterst goed gedocumenteerd in dit land. Maar het is en blijft angstwekkend om te zien hoe een streepje zon het toch plots een pak besmettelijker schijnt te maken.”

Concreet waarschuwen wetenschappers voor nieuwe clusters die tot zeer agressieve mutaties kunnen leiden. Vooral de Oostendse en Antwerpse Meirvarianten lijken daarbij de hardnekkigste te zijn.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Ze zeiden bij mij thuis al om gezellig te zijn als ik me kritisch uitte.
    Mijn vader zei ‘zwijgen, sta erboven’.
    Toen kwam overal juist daarop de gangbare kritiek.
    De apathie staat nu gelijk aan liefde. Hoe rustiger je bent hoe meer lawaai ze maken. De luidruchtige variant van zelfgenoegzaamheid.
    Het gaat er dus om wie het zegt.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: