di 16 april 2024

IKEA belooft zo snel mogelijk helpdesk in elkaar te steken

BINNENPARKING – De telefoon staat roodgloeiend bij de klantendienst van meubelgigant IKEA. Klanten moeten vaak urenlang wachten tot ze geholpen worden en dat pikken ze niet langer. Het bedrijf zelf geeft aan daar begrip voor te hebben en legt uit dat het nog bezig is met haar eigen helpdesk fatsoenlijk in elkaar te steken.

“We begrijpen de onvrede en verontschuldigen ons daarvoor”, zegt een woordvoerder. “Maar net zoals alle meubelartikelen die IKEA verkoopt is ook onze klantenservice van hoogst flexibele kwaliteit. Dat wil concreet zeggen dat de we wisselstukken wel ergens hebben liggen, maar er gewoon nog geen coherent, functioneel geheel van hebben kunnen maken.”

Of de uitleg het cliënteel zal bevredigen blijft af te wachten. Voor vaste klant Judith (44) kan het in elk geval best allemaal een stuk vlotter beginnen verlopen. “Schandalig dat je zo’n slechte service krijgt van een steenrijke multinational die overal te wereld dezelfde inferieure brol verkoopt. Je doet dan al die moeite van tientallen kilometers naar het dichtstbijzijnde filiaal te rijden en een hoop gestandaardiseerde bagger uit te kiezen. Die moeite moet wel van twee kanten komen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Iemand die de prijs kent van alles en de waarde van niets.
    Het gaat niet enkel over de catwalk.
    Regering, bedrijven, media, enz. worden beheerst door modellen waar nooit iemand over gestemd heeft.

Een reactie achterlaten