do 29 februari 2024

Pepperspray onder kritiek nadat het Tom Van Grieken naar nieuwsstudio brengt

POLITIEK – Een busje pepperspray wordt op sociale media onder vuur genomen nadat het een televisieoptreden bij VTM NIEUWS maakte en daarvoor Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken had meegebracht. Volgens critici is het “compleet onverantwoord” en “volstrekt roekeloos” om de preses van de extreemrechtse partij nog maar eens een platform te geven om zijn “schandelijke onzin” te komen spuien.

“Wie denkt dat busje pepperspray wel dat het is”, tweet Daphne (44) uit Lokeren verbouwereerd. “Door die paljas zo maar in de studio binnen te smokkelen blijven we dat soort gevaarlijk tuig verder normaliseren. Straks loopt elke Vlaamse met zo’n verdoken xenofoob aan de arm.”

“Schandalig hoe die Van Grieken weer door de security is geraakt”, vindt ook Vince (31) uit Rumst. “Als ik die pepperspray was, zou ik toch betere vrienden zoeken. Eens hij begint te zeveren over de Vlaamse zaak, gaan je ogen ervan tranen tot ze er praktisch uit vallen. Ik hoop dat ze het aan de lokale politie hebben doorgegeven dat die zot daar in de backstage rondloopt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Hier hebben veel vrouwen dankzij de Franse invloed misschien nog wat bescherming. Dat is genoeg voor de wet.
    In Zweden verven vooral de blonde vrouwen die in trek zijn, het zijn immers hoeren, hun haar zwart om het risico te verkleinen van aanranding door de medemens.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: