di 16 april 2024

Knuffelende profvoetballers zijn egoïsme beu van iedereen die meer versoepelingen eist

SPORT – Terwijl de overheid wanhopig blijft schipperen om het medische, financiële en psychosociale welzijn van de bevolking te vrijwaren, blijven meerdere groeperingen om versoepelingen van de coronamaatregelen eisen. Toch krijgen de experten die daartegen adviseren nu steun vanuit onverwachte hoek: profvoetballers die het steeds moeilijker vinden om elkaar zorgeloos in de armen te vliegen door pure irritatie en verontwaardiging.

“Dit is een jammerlijke reflectie van het diepliggende egocentrisme en de onverbeterlijke hypocrisie die onze maatschappij zo typeert”, reageerde een flankspeler van Anderlecht vlak na het uitbundig vieren van de broodnodige overwinning op concurrent Genk. “We hingen allemaal rond Anouar [Ait El Hadj, nvdr.] zijn nek na de winning goal toen mijn gedachten even afdwaalden naar al het verzorgend personeel dat steeds meer overwerkt blijft geraken. Ik kon echt amper genieten van dat moment en dat steekt gewoon.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. In het huidige internationale coronapolitieke klimaat past ook een beter gecoördineerd beleid van de grote techbedrijven (Facebook, Twitter, YouTube, Google, Apple, Amazon, Pinterest e.a.), de media en de banken ons meer efficiënt te censureren voor community violation.

Een reactie achterlaten