do 18 april 2024

Vaccin wil liever niet in mens gespoten worden zonder te weten waar die geweest is

WETENSCHAP – De zogenaamde vaccintwijfel of onbereidheid om zich te laten inenten blijft over het hele land de kop opsteken. Toch mogen we er niet zo maar van uitgaan dat het probleem zich slechts in een enkele richting bevindt. Ook steeds minder vaccins zien het zitten om in menselijk weefsel geïnjecteerd worden zonder te weten waar de persoon in kwestie exact uit bestaat of waar hij of zij juist gezeten heeft.

“Jullie mogen klagen, weigeren en discussiëren“, protesteert een dosis van het Pfizer-vaccin. “Maar aan ons wordt niks gevraagd. En de mensen vertrouwen ons niet? Hebben jullie al eens in een fucking spiegel gekeken of nog maar een seconde stilgestaan bij wat voor rommel jullie elke dag in jullie kas slaan? Ik mag er niet aan denken.”

Ook onder de AstraZeneca-entstof lijkt vooralsnog niet happig op gedwongen injectie. “Je zou voor minder gaan twijfelen. Hoe moet ik nu weten in wat voor biochemische rotzooi ik terecht kom als ik straks zonder boe of ba in de bloedbaan van een verstokte kettingroker of alcoholieker word geslingerd? Of een of andere hautaine quinoatrut die nog in homeopathie gelooft? Hard pass.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten