zo 25 februari 2024

Sihame El Kaouakibi eindelijk aanvaard door Vlaams Belang: “Alleen échte Vlamingen kunnen zo met geld sjoemelen”

POLITIEK – De Antwerpse politica Sihame El Kaouakibi (Open VLD) komt in nauwe schoentjes te staan door ondoorzichtige geldtransacties tussen haar vzw Let’s Go Urban enerzijds en meerdere vennootschappen waar ze belangen heeft anderzijds. Toch krijgt de 34-jarige liberale met Marokkaanse roots ook spontaan steun uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang, reikt El Kaouakibi de hand: “Alleen een échte Vlaming kan zo grandioos met centen sjoemelen.”

“Uiteraard zullen wij afwachten wat het onderzoek uitwijst”, klinkt het bij de Vlaams-nationalisten, die nochtans bekend staan om hun doorgaans islamofobe partijprogramma. “Maar als blijkt dat Sihame effectief duizenden euro’s via allerlei fiscaal jongleerwerk naar zichzelf heeft doorgesluisd, dan moeten wij ridderlijk toegeven dat zij beter geïntegreerd is dan gedacht. Sterker nog, als haar partij haar aan de deur durft zetten, is ze hier meteen welkom. En dat ze dat allemaal met een groot stuk subsidies zou hebben klaargespeeld en de staat dus dik te kakken heeft gezet is voor ons zelfs een dikke bonus.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: