zo 23 juni 2024

Burgemeester Waasmunster na vroeg vaccin: “Had niet gedacht dat duizenden mensen voorbijsteken tijdens dodelijke pandemie zo gevoelig zou liggen”

POLITIEK – Jurgen Bauwens (CD&V), burgemeester van het Oost-Vlaamse Waasmunster is diep geschrokken door de verontwaardiging rond zijn ongeplande vaccinatie in een woonzorgcentrum. De man is slechts 49 jaar oud, maar kreeg onder het mom van een bestuurlijk mandaat toch reeds een inenting. Hij ligt duidelijk wakker van de commotie: “Ik had echt niet gedacht dat dit zo gevoelig zou liggen”, legt hij uit.

“Ik moet zeggen dat ik echt wel een beetje uit de lucht val“, getuigt de politicus die samen met twee collega’s een eerste prikje kreeg in de vzw Samen Ouder en zo mogelijk duizenden wachtenden voorbijstak. “Daar waren een aantal mensen blijkbaar toch niet zo blij mee. En dat na net geen elf maanden lockdowns, massale ellende en hysterie rond vaccins. Goh, dat had ik nu toch precies niet zien aankomen. Je leert elke dag bij in dit vak. Amai, krijgt nu tieten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Inside story.

    Wat er achter het bovenstaande schandaal zit.

    De nieuwe vicepresident van de VS, Kamala Harris, droeg onlangs een grijs geruite blazer en wollen coltrui van het bekende modehuis Dolce & Gabbana dat racistisch heet te zijn.

Een reactie achterlaten