zo 25 februari 2024

Nederlandse demonstranten bewijzen dat avondklok onnodig is door boel kort en klein te slaan

BUITENPARKING – Bij onze noorderburen loopt het ingaan van de avondklok niet van een leien dakje. In meerdere plekken werd al duchtig tegen die bewuste en andere coronamaatregelen geprotesteerd. Activisten vinden het niet kunnen dat hun vrijheid verder ingeperkt wordt en zijn overtuigd dat een avondklok totaal overbodig is om Nederland veilig te houden. Dat laatste hopen ze te bewijzen door massaal op straat te komen en de boel kort en klein te slaan.

“Dit is een absurde maatregel en volledig nutteloos“, schreeuwt Gijs, terwijl hij een zelfgemaakte brandbom richting een geparkeerde politiewagen gooit. “Wij zijn perfect in staat om ons fatsoenlijk te gedragen en doen helemaal niks om dit soort dictatoriale ingrepen uit te lokken. Als ze daar in Den Haag niet snel inzien dat wij mature en vredelievende burgers zijn die perfect voor zichzelf en elkaar kunnen zorgen, gooien we die hele kutstad gelijk tegen de grond. Kijk maar uit.”

De redactie is zich bewust van het feit dat niet elke demonstrant die tegen de coronamaatregelen op straat komt of elders in het verzet treedt dat op gewelddadige manier doet. Het is dan ook uitermate onfair iedere tegenstem systematisch af te schilderen als ondemocratisch of zelfs staatsgevaarlijk. Als u dan ook aanstoot neemt aan deze post, raden we u vriendelijk aan om de volgende keer wanneer het zien van een Black Lives Matter-actie uw bloeddruk laat rijzen, dan ook gewoon eens lekker uw contraire fucking teut te houden. Waarvoor dank.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Laat gewoon een of andere buitenlander aan het woord die zegt dat hij zich schaamt om Nederlander te zijn. Zo leer je het volk, neveneffect is wel dat je er weer een miljoen moet importeren om je stelling te bewijzen. Dat is democratie.

  2. Ik zat weer even ergens, een eindje verder zat steeds dezelfde Turk. Vaak heb je daar wel een praatje, maar niet met buitenlanders; die zijn gesloten en in zichzelf gekeerd, hun bewustzijn gaat niet verder en ze hebben geen gevoel voor gemeenschap, dat ontstond pas veel later in de evolutie. Ik had een praatje met een stel, 2 Nederlanders met blond haar en blauwe ogen. De vrouw zei dat ze aan me kon horen dat ik hier vandaan kom. Ik zei dat is racisme. Dat was de eerste keer dat die Turk opkeek.

  3. Corona was het gevolg van de net daarvoor besloten verdere restricties op roken.
    Inclusief de crimineel hoge tabaksprijzen.

    De afstand tussen de absurde hetze van de gezondheidsfundamentalistische overheid en de rellen is kleiner dan die tussen de opruiende uitspraken van Trump en de ludieke inbraak in het Capitool in de stijl van de Nederlandse provo’s.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: