zo 25 februari 2024

Literair agent raadt Delphine Lecompte aan meer mannen te verdedigen waar ze totaal niks van weet

LIJFSTIJL – Na de open brief waarin schrijfster Delphine Lecompte het opneemt voor tv-maker Bart De Pauw, die ze nochtans niet persoonlijk kent, staat de voormalige stadsdichteres van Damme weer volop in de spotlight. En dat is goed nieuws, vindt ook haar literair agent. Die adviseert Lecompte het vooral te blijven opnemen voor van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde mannen die ze “van toeten noch blazen” kent.

“Laat ons wel wezen: poëzie is out, maar ongevraagd je mening spuien over dingen waar je geen kloten van weet is keihard in“, beseft ook het agentschap achter de 43-jarige laureate van de C. Buddingh’-prijs. “We hopen dan ook vurig dat Delphine op het elan van deze knaller verder gaat en zich blijft uitspreken over gelijkaardige zaken waar ze geen hol mee te maken heeft. Misschien in haiku-vorm, clerihew or ritornelWho cares? Maar als er tegen de zomer geen dikke vette apologetische bundel over Jan Fabre, Woody Allen of zelfs bloody Casanova in de rekken ligt, is dat een gemiste kans. Just saying.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Poëzie, dat kan niet anders gaan dan over de Holocaust. De steeds verdergaande trend tot analyseren van de mens (tot gruzelementen) is gebaseerd op grof stoffelijk materialisme en een wetenschap aangepast aan de functies van dezelfde bekrompen gierigheid en de obsessie die het fascisme vormen van nu. En dat is dan nog hun spiritualiteit. Alle boeken feiten, en ideeën, over de Holocaust die chantage is geworden tot gratis seks zijn honderd procent waanzin, en in dit opzicht ben ik zeker een Holocaust ontkenner. De gewone hoerenloper betaalt nog netjes.

    De Holocaust was het resultaat van hetzelfde materialisme dat een andere kant op is gekropen. Het is af en toe dus wel iets minder rechtlijnig geworden. Dezelfde oprechte typen die van mij een mening hebben geëist kennelijk ter legitimering van mezelf, zijn zij die beleefd een mailtje sturen dat ik hen mag uitschrijven zodra er een klein tipje van de sluier wordt opgelicht. Ziehier de slimste mens ter wereld die het debat bepaalt over de vele minderheden die er hun voordeel mee doen. Meer is er niet aan de hand.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: