di 16 april 2024

N-VA boos omdat “linkse VRT” Bart De Wever maar een jaar lang elke dag wilde volgen

POLITIEK – Terwijl De Morgen bedenkingen aankaart over de geplande VRT-docuserie rond Antwerps burgemeester Bart De Wever, lijkt de N-VA van De Wever zelf daar evenmin dolenthousiast over. Op zich is de partij tevreden dat haar partijvoorzitter uitgebreid en exclusief tijdens primetime aan het woord zal komen, al beschuldigt ze de “hopeloos linkse staatszender” ervan De Wever “maar een jaar lang” te willen volgen, en dat terwijl ze “minstens” op een levenslange reality-reeks had gehoopt.

“Wat zijn ocharme 365 dagen aan constante coverage en imagebuilding om voor televisiekijkend Vlaanderen fatsoenlijk je verhaal te doen?”, klaagt ondervoorzitter Loryn Parys op Twitter. “Al wat wij vragen is dat de media die vooringenomen, marxistische agenda een minuutje neerleggen en gewillig meebouwen aan ons vakkundig uitgekiemde narratief zonder tegengeluid of nuance. Dat het niet langer dan een kalenderjaar mocht duren bewijst dus maar weer in wat voor bolsjewistische bananenmonarchie we leven.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten