di 16 april 2024

Bloedgeile psycholoog opgelucht dat hij een piemel heeft

BINNENPARKING – Moeten na Kaat Bollen andere psychologen zich zorgen maken dat ze hun licentie zo makkelijk kunnen kwijtspelen? Even leek dat het geval tot onze reporter met gedragspsycholoog Wiebe (37) ging praten. Ook Wiebe is namelijk best een lekker dier, maar kan naar eigen zeggen op zijn twee oren slapen. “Zo’n vaart zal dat niet lopen. Ik heb gelukkig een piemel.”

“Het is echt heel jammer voor Kaat”, beseft haar fysiek aantrekkelijke collega. “En op zich deed ze ook niets fout door soms wat onthullende foto’s van zichzelf te delen. Ik doe dat ook al eens graag. Lekker met de blote bast op Tinder. Moet kunnen, toch? Maar ik denk dat zij toch even was vergeten dat je nu eenmaal de juiste kwalificaties moet hebben om dergelijk gedrag met dit soort werk te combineren, met name een piemel. Relevante diploma’s en certificaten zijn natuurlijk ook belangrijk in deze branche, maar niets straalt standvastigheid, geloofwaardigheid en professionalisme uit als een onmiskenbare brok mannelijkheid tussen de dijen. Anders ben je gewoon een hoer, en da’s jammer.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Bij de hedendaagse psycholoog draait het om de medicijnen.
    Want de ziekte is volkomen fysiek bepaald.
    Dat is Amerikaans.
    De patiënt is degene die oversekst is niet zijn psycholoog.

  2. Het hek is van de dam als de psycholoog oversekst raakt terwijl traditioneel de geestelijk gestoorde daar juist voor behandeld moet worden. Vreemd is wel dat de Amerikanen afgedwaald zijn van de grootste van allen, Sigmund Freud, de Mozes van de psychologie. Dat heeft er enerzijds mee te maken dat het er zo dicht bovenop ligt dat het gênant wordt, anderzijds dat de Amerikaanse vrouw haar mystiek en aantrekkingskracht is verloren aan haar heerszucht en ambitie, weer hoofdzakelijk in de medische wereld. In de dierenwereld sterven veel soorten uit door hebzucht en overdreven ontginning. Overexploitatie. Juist doordat zij de oorzaak is van de meeste psychosen, is zij de natuurlijke genezer, niet te verwarren met de ‘natuurgenezer’. Juist doordat het kapitaal draait om de schaarste, zien we dat de vrouw dan misschien schaars gekleed mocht gaan, maar gaandeweg zelf steeds schaarser werd. Sexy vrouwen zien we enkel nog in de porno-industrie. Dus ze sterven uit, want ze krijgen geen nageslacht. Iets dergelijks gebeurde eerder in Frankrijk, waardoor het feminisme en de strijd om de bevrijding van de vrouw daar zo diepgeworteld konden raken.

Een reactie achterlaten