do 29 februari 2024

Vrijheidsbeeld vraagt asiel aan in België

BUITENPARKING – Na de schermutselingen voor en in het Capitool in Washington D.C. zijn alle ogen weer op Donald Trump en de Verenigde Staten gericht. Toch komt die aandacht niet voor iedereen even gelegen en overwegen vele Amerikanen zelfs het land te verlaten. Onder hen het wereldberoemde Vrijheidsbeeld in New York, dat vanmorgen reeds een asielaanvraag indiende om voortaan voor de Belgische kust te mogen staan.

“Genoeg is genoeg”, laat het iconische beeld van 93 meter weten. “Mensen vergeten dat ik oorspronkelijk uit Europa kom en ja, toen suckte het daar behoorlijk hard en leek Amerika een pak beter. But the times they are a-changin’ en dan sta ik liever ergens waar ze nog amper regeringen kunnen vormen. Trust me. Kom, zaag mij maar in duizend stukken, zet mij op de eerste boot outta here en zeg tegen [federaal staatssecretaris voor Asiel en Migratie, nvdr.] Sammy Mahdi dat ik onderweg ben. Ik heb een fucking reputatie om aan te denken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Velen verwachten de terugkeer van hun verwachte Leraar, of ze hem nu de Christus, de Messias, de Boeddha, Krishna of de Imam Mahdi noemen. Miljoenen mensen in de ontwikkelingslanden weten nu dat degene die aan al deze verwachtingen voldoet, reeds onder ons leeft en voor de immigratiedienst werkt.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: