zo 25 februari 2024

België pakt reizigers aan om te vermijden dat ze vijgen na Pasen importeren

POLITIEK – De regering heeft beslist reizigers die uit het buitenland terugkeren een pak strenger te controleren, voornamelijk om te voorkomen dat ze vijgen na Pasen het land in smokkelen. Dat meldt het ministerie van Volksgezondheid op haar website. “Beter nu ingrijpen vooraleer het uit de hand loopt“, staat daar te lezen.

“Er is een tijd voor alles en die van de jaarlijkse vijgenimport is al lang verstreken“, waarschuwt het ministerie. “Wie van deze uitheemse vrucht wil genieten, had echt wel een beter moment kunnen kiezen. Trouwens, trek naar een exotische supermarkt en de rekken liggen er vol van. Vandaar dat we tijdig ingrijpen om te zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt. Je wil met zo’n maatregelen echt niet grandioos te laat zijn, zodat het eigenlijk al lang geen fluit meer uithaalt. Stel u voor.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: