zo 25 februari 2024

Verpleger verandert naam in ‘Google’ en betaalt plots geen belastingen meer op zorgpremie

BINNENPARKING – De zorgpremie die aan het zwoegende personeel was beloofd is onderhevig aan inkomensbelasting en sociale bijdragen, en dat scheelt een pak in de portefeuille. Toch werd niet iedereen getroffen. Een verpleger (37) uit het ZNA Middelheim krijgt de volle pot netto uitbetaald nadat hij zijn naam van ‘Lucas’ naar ‘Google’ Janssens had laten veranderen.

“Ik dacht echt niet dat dit zo’n ingrijpende gevolgen zou hebben op mijn financiële situatie”, vertelt Google. “Ik heb nooit iets met de naam Lucas gehad en wou iets tech-savvier en hipper. Maar dat moet bij de overheid toch voor een administratief misverstand hebben gezorgd, want ik doe in principe hetzelfde werk als mijn collega’s en verdien dan ook totaal geen voorkeursbehandeling tegenover andere mensen die zich dag in, dag uit de naad werken voor het algemeen welzijn. Bon, ik ga niet klagen hoor. Centjes zijn centjes.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. Ge-zond had dacht ik te maken met de zon. Maar dat is ook maar een vorm geworden. We moeten dus wel onderscheid maken tussen gezond zijn en gezond hebben.
  Ik vroeg me al eerder af waarom de zorg zo belangrijk was in de Amerikaanse politiek. En ook hier.
  Maar ik kreeg dan met de kerst een e-mail over Elitom el-Amin uit de VS die al bijna 20 jaar zonder (te eten en drinken) leeft van het zonlicht. Zo hoef ik niet meer naar de supermarkt.
  Er zit niets anders meer op.
  Vertel het niet te veel door. Anders moet ik dat ook gaan opmeten.
  Zijn lessen in prana zijn alleen niet mogelijk met een mondkapje op.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: